Hurta

med Emma & Johanna

Free Rudin?

Kategori: Allmänt, Politik

Har man tråkigt på jobbet så har man... DN skriver att att Tomas Rudin (S) har ertappats med att sno en flaska whiskey på bolaget. Enligt Rudins utsaga verkar det va ett förvirrat misstag, väktaren som stoppade Rudin håller inte med.
 
Min första tanke: Rudin skulle kunna vara en Strömare, vi råkar nämligen snatta hela tiden (kanske har han en feministisk tränignsblogg också? Drömscenario!). Senast jag och Jojo hälsade på gammelströmpan Annalisa stal vi av misstag päron och paprika på Konsum i Fruängen. Övrigt förvirrat stöldgods lately: Gardinstång på Ikea, diverse grönsker som man hängt runt armen, jordnötssmör i en cykelhjälm Ica kvantum liljeholmen. Det bara händer - man har ju tankarna på annat håll, tex på det här och det här.
 
Min andra tanke: Rudin är Förbifart Stockholmivrare = en man med tvivelaktiga värderingar. Han kanske snor whiskey hela tiden- med flit!? Nå, skitsamma, att knalla ut med en flaska obetald sprit från bolaget då och då är ändå inte i omoralisk paritet med att sälja ut välfärden 
 
 
sching schong
 
- ems
 

KOMMENTARER:

  • Matilda säger:
    2014-02-05 | 15:31:39

    HAHA :D jag råkade lägga en påse mandlar direkt i väskan sist jag var på Konsum. Det är som att hjärnan slutar fungera när man går in i affärer?!

  • Johanna säger:
    2014-02-06 | 11:33:30

    Hahahahah @Matilda! Typ, "jag brukar ha mandlar i väskan, lägger dem där direkt, guuuuu va praktiskt"...

Kommentera inlägget här: