Love it
Kategori: Allmänt
Asgod pizza på mjölfri botten! kolla här liksom
Deg:
2 ägg
Ca ½ dl olivolja
Kanske en, två msk fiberhusk
½ dl mjölk
Oregano
Rör ihop rubbet, fiberhusken sist, låt svälla ett tag. Plutta ut (med visst tålamod) på en plåt. Håller det inte ihop ös på mer olivolja. Förgrädda i ugnen i ett par minuter
Topping:
Tomatsås
Pizzaost
Portabellosvamp
Paprika
Fetaost
Oliver
Och ruccola, när den är gräddad.
Vips in i ugnen, maxa värmen, ha lite koll. Med den här botten väntar man med fördel typ fem minuter innan man käkar så hinner den bli lite mer fast.
och i närbild
...och så söndagspasset, världens bästa speed and sports. Man skuttar in och ut, kryper kors och tvärs- över dessa stegar. Helt koko, mkt jobbigt.
/emma