Hurta

med Emma & Johanna

Love it

Kategori: Allmänt

Asgod pizza på mjölfri botten! kolla här liksom

 

Deg:

2 ägg

Ca ½ dl olivolja

Kanske en, två msk fiberhusk

½ dl mjölk

Oregano

Rör ihop rubbet, fiberhusken sist, låt svälla ett tag. Plutta ut (med visst tålamod) på en plåt. Håller det inte ihop ös på mer olivolja. Förgrädda i ugnen i ett par minuter  

Topping:

Tomatsås

Pizzaost

Portabellosvamp

Paprika

Fetaost

Oliver

Och ruccola, när den är gräddad.

Vips in i ugnen, maxa värmen, ha lite koll. Med den här botten väntar man med fördel typ fem minuter innan man käkar så hinner den bli lite mer fast.

 

och i närbild
 
...och så söndagspasset, världens bästa speed and sports. Man skuttar in och ut, kryper kors och tvärs- över dessa stegar. Helt koko, mkt jobbigt.
 
 /emma
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: